""

YOZGATSPOR HAFTAYA MORALSİZ BAŞLAYACAK « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 17:21

YOZGATSPOR HAFTAYA MORALSİZ BAŞLAYACAK

Ligin beşinci haftasını mağlubiyetle tamamlayan Kırmızı Siyahlı ekip, konuk olduğu lider Altındağ Belediyespor’a karşılaşmanın tamamlanmasına az bir süre kala ev sahibi takımın atağında yaşanan karambol sırasında defansın hatası yüzünden 1 puandan oldu.

YOZGATSPOR HAFTAYA  MORALSİZ BAŞLAYACAK
Son Güncelleme :

01 Kasım 2016 - 12:25

Bölgesel Lig 6’ıncı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor, üst üste kaybettiği puanlar nedeniyle üst sıralardaki takımlarla aradaki puan farkını kapatamayacak şekilde açtı.
Şampiyonluk yolunda telafisi mümkün olmayan bir yara alan Kırmızı Siyahlılar, bugün kendi tesislerinde toplanarak, Kazan Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını yapacaklar.
Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar, Altındağ Belediyespor karşılaşmasına iyi başladıklarını, istedikleri oyunu sergilemelerine karşın yapılan bariz hatalar nedeniyle puan kaybı yaşadıklarını kaydetti.
Yozgatspor’un hedefinin şampiyonluk yolunda mücadele etmek olduğunu bir kez daha hatırlatan Teknik Direktör Dündar, bu hafta kendi sahamızda önemli bir karşılaşmanın hazırlıklarını başladıklarını, geçen hafta kaybettikleri puanı telafi etmek için ellerinden gelen her türlü çabayı ekip olarak, ortaya koyacaklarını belirtti.
Altındağ Belediyespor karşılaşmasında Yozgatspor taraftarının takımlarını yalnız bırakmadıklarını belirterek, şöyle dedi; Öncelikle taraftarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.
Taraftarımıza layık olmak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.
Bu hafta kaybettiğimiz puanı mutlak telafi edeceğiz.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19