Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YOZGATSPOR HAFTAYA MORALSİZ BAŞLAYACAK

Ligin beşinci haftasını mağlubiyetle tamamlayan Kırmızı Siyahlı ekip, konuk olduğu lider Altındağ Belediyespor’a karşılaşmanın tamamlanmasına az bir süre kala ev sahibi takımın atağında yaşanan karambol sırasında defansın hatası yüzünden 1 puandan oldu.

Ligin beşinci haftasını mağlubiyetle

Bölgesel Lig 6’ıncı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor, üst üste kaybettiği puanlar nedeniyle üst sıralardaki takımlarla aradaki puan farkını kapatamayacak şekilde açtı.
Şampiyonluk yolunda telafisi mümkün olmayan bir yara alan Kırmızı Siyahlılar, bugün kendi tesislerinde toplanarak, Kazan Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını yapacaklar.
Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar, Altındağ Belediyespor karşılaşmasına iyi başladıklarını, istedikleri oyunu sergilemelerine karşın yapılan bariz hatalar nedeniyle puan kaybı yaşadıklarını kaydetti.
Yozgatspor’un hedefinin şampiyonluk yolunda mücadele etmek olduğunu bir kez daha hatırlatan Teknik Direktör Dündar, bu hafta kendi sahamızda önemli bir karşılaşmanın hazırlıklarını başladıklarını, geçen hafta kaybettikleri puanı telafi etmek için ellerinden gelen her türlü çabayı ekip olarak, ortaya koyacaklarını belirtti.
Altındağ Belediyespor karşılaşmasında Yozgatspor taraftarının takımlarını yalnız bırakmadıklarını belirterek, şöyle dedi; Öncelikle taraftarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.
Taraftarımıza layık olmak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.
Bu hafta kaybettiğimiz puanı mutlak telafi edeceğiz.

Reklamı Geç