""

Yozgatspor, Kırıkkale’yi kontra ataklarla vurdu « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 08:03

Yozgatspor, Kırıkkale’yi kontra ataklarla vurdu

Yozgat ile Kırıkkale arasında spor’da devam mücadelenin en son randevusunda Kırmızı Siyahlıların üstünlüğü galip geldi.

Yozgatspor, Kırıkkale’yi  kontra ataklarla vurdu
Son Güncelleme :

15 Kasım 2016 - 7:00

Kırıkkalespor’u kendi sahasında Mustafa’nın 2 ve 38’de, İlhan’ın 45+1’de, Ali Yakup’un 58’de ve Volkan’ın 65’de kaydettiği gollerle farklı skor ile mağlup eden Yozgatspor, puan cetvelinde 12 puan ile 4’üncü sırada yer aldı.
Bölgesel Amatör Ligde alt sıralardan kurtulmak için rakiplerine karşı yoğun bir mücadele veren Yozgatspor, Kırıkkalespor’u kendi sahasında 5-1 mağlup ederek, haftanın en çok gol atan takımı olurken, puan cetvelinde de, 12 puan ile 4’üncü sıraya yükseldi.
Son haftalarda oynadığı kötü futbol ve yaşadığı istikrarsızlık yüzünden gerek puan gerekse averaj bakımından oldukça kötü bir görüntü çizen Kırmızı Siyahlı ekip, bu galibiyetle hem durumunu düzeltti, hem de taraftarını gelecek haftalar öncesinde şampiyonluk adına umutlandırdı.
Kırıkkalespor karşılaşmasını değerlendiren Yozgatspor’un başarılı Teknik Direktörü Feridun Dündar, Yozgatspor’un bundan sonra daha iyi olacağını, kalan maçların hepsini kazanmak için mücadelesini daha ciddi ve sağlam adımlarla ilerleyerek sürdüreceğini söyledi. Alt sıralardan kurtulmak için mücadele eden takımların galip geldiği haftada Lider Yeni Altındağ Belediyespor’un puan kaybetmediği haftada 15 kez havalandırılan filelere atıl gollerin 6’sı Kırıkkalespor ile Yozgatspor arasında geçen 90 dakikada kaydedildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19