""

Yozgatspor Masterler hazırlıklara başladı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 15:16

Yozgatspor Masterler hazırlıklara başladı

19-23 Mayıs 2021 tarihleri arasında Ulusal Veteranlar – Masterler konfederasyonu tarafından düzenlenecek olan turnuvaya katılacak olan Yozgatspor Masterler ekibi hazırlıklara başladı.

Yozgatspor Masterler hazırlıklara başladı
Son Güncelleme :

29 Mart 2021 - 11:49

Yozgatspor Masterler Derneği Basın Sözcüsü Şükrü Köksal tarafından yapılan yazılı açıklamada,  yönetim kurulu tarafından yapılan yeniden yapılanma ve görev dağılımı sonucunda takımın hocası olarak görev alan Nadir Gençel yönetiminde yapılan çalışmanın çok verimli geçtiği belirtildi.

Yozgatspor Masterler Derneği Başkanı Feridun Karakoç ise yaptığı açıklamada “Yapılan tüm turnuvaların gediklisi olan Masterler takımımız, yönetim kurulu toplantısı sonrasında yeniden görev dağılımı yaparak yeni bir heyecan ve anlayış ile turnuvalara hazırlanarak daha önce olduğu gibi Yozgat ve Yozgatlıyı en iyi şekilde temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

19-23 Mayıs 2021 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılacak ve 32 takımın katılacağı turnuvaya üst düzeyde katılım sağlamak istediklerini söyleyen Feridun Karakoç; “Takım olarak yaptığımız ilk çalışma çok verimli geçti. Takımımız yeni bir hava ve heyecanla turnuvaya hazırlanıyor. Yaşları ilerlemesine rağmen sporcularımızın gayret ve çalışma azmi bizleri çok mutlu etti. Arkadaşlarımızın bu heyecan ve çalışma azmini gördükçe biz de yönetim olarak elimizden geldiğince her türlü konuda sporcularımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Ayrıca şu ana kadar desteklerini esirgemeyen tüm sponsorlarımıza ve her daim yanımızda olan basın mensuplarına da teşekkür ediyorum. İnşallah yuvamıza başarı ile döneceğiz” ifadelerini kullandı.

Yapılan çalışmaya iki eksik dışında bütün takım katılırken zaman zaman eğlenceli anlar yaşandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19