""

Yozgatspora 3 maç seyircisiz oynama ve para cezası verildi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 17:06

Yozgatspora 3 maç seyircisiz oynama ve para cezası verildi

Yozgatspor Kulübü AS Başkanı Ahmet Akgün, 19 Şubat’ta kendi sahalarında oynadıkları Yeni Altındağ Belediyespor maçında çıkan olaylar sebebiyle federasyon tarafından 3 maç seyircisiz oynama ve para cezası verildiğini söyledi.

Yozgatspora 3 maç seyircisiz  oynama ve para cezası verildi
Son Güncelleme :

08 Mart 2017 - 7:00

Maçta çıkan olayları asla tasvip etmediklerini vurgulayan Başkan Akgün, “Federasyon tarafından, maalesef Yozgatsporumuz ve Yeni Altındağ Belediyespor karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle sahamızda 3 maç seyircisiz oynama cezası ve 4 bin TL para cezasına çarptırıldık. Bize gelen yazıda; Spor Bal Ligi müsabakasında çirkin kötü tezahüratta bulunulması nedeni ile ihtar cezası verilmesine, Ayrıca çıkan olayın saha olayı boyutuna ulaşmaması nedeni ile ceza tayinine yer olmadığına, karşılaşmada, takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunulması nedeni ile 600 TL Para Cezası verilmesine, çirkin kötü tezahüratta bulunulması nedeni ile ihtar cezası verilmesine, ayrıca aynı sezon içerisinde üçüncü kez çıkan saha olayı nedeni ile 3 maç seyircisiz oynama cezası ile 4 Bin TL Para cezası verilmesine hükmedilmiştir.
Bu tür olayları asla tasvip etmiyoruz.”ifadelerini kullandı.
Öte yandan Altındağ Belediyespor’a herhangi bir ceza verilmemesi kafalarda soru işareti oluşturuyor. Çünkü maçta çıkan olaylara sebep olan taraf Altındağ Belediyespor taraftarlarıydı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.