""

YOZGATSPOR’DA DEMiR HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 15:24

YOZGATSPOR’DA DEMiR HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Yozgatspor 1959 FK hafta sonu oynanacak Sivas Demirspor karşılaşması hazırlıklarına yenileme antrenmanıyla devam ediyor.

YOZGATSPOR’DA DEMiR  HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

30 Kasım 2016 - 7:00

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden Yozgatspor 1959 FK geçen hafta sonu oynanan Talasgücü galibiyeti sonrası Yozgatspor tesislerinde Sivas Demirspor hazırlıklarına başladı. Antrenmanda yenileme çalışması yapan futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.
Yozgatspor tesislerinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Yozgatspor 1959 FK teknik patronu Feridun Dündar; “Talas maçından 3 puan aldığımız için mutluyuz, oyuncularımızı tebrik ediyorum. Başarımızın sırrı oyuncularımızın birlik beraberlik olması. Gerçektende iyi bir ekip olduk. Hedefimiz şuanda Sivas Demir maçı. Şuanda Talas maçını unuttuk Sivas Demir maçını düşünüyoruz bu günde yenileme antrenmanı yapıyoruz. Şuanda eksik oyuncularımız sakat oyuncularımız antrenmana çıktılar korkulacak bir durum yok. Tek amacımız kalan iki maçı altı puanla kapatıp önümüzdeki maçlara bakmak” dedi.
Dündar açıklamasının devamında; “Talasgücü diri bir takımdı. Oyuncularımız ilk yarı iyi performans gösterdiler istediklerimizi yaptık istediğimiz sonucu aldık. Ta ki oyuncularımız sakatlanıp, Ali Yakup, Öcan, İlhan Özbay onlara mecbur değişiklikler oldu. Golü değişiklikler olduktan sonra yedik. Giren oyuncularımız istediğimiz düzeyde verim veremediği için sıkıntılar yaşadık. Bundan sonraki maçlarda inşallah giren oyuncularında takıma katkı sağlaması için çalışmalar yapacağız. Hep şunu söylüyorum ilk 11 oynar, giren oyuncu maçın kaderini değiştirir galip veya mağlubu onlar belirler, bizim felsefemiz bu. Onun sıkıntısını yaşadık, önlemini de antrenmanda almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.