""

Yozgatspor’da hedef ‘KAZAN’mak « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 18:55

Yozgatspor’da hedef ‘KAZAN’mak

Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar, hedeflerinin 6 Kasım Pazar günü kendi sahasında oynayacakları Kazan Belediyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Yozgatspor’da hedef  ‘KAZAN’mak
Son Güncelleme :

05 Kasım 2016 - 7:00

Takımın iyi futbolculardan kurulu bir takım olduğunu kaydeden Yozgatspor Teknik direktörü Feridun Dündar, hafta sonu oynayacakları Kazan Belediyespor karşılaşmasına 3 puan parolası ile çıkacaklarını belirtti. Dündar, “Takımıma güveniyorum.
Altındağ karşısında beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Liderle aramızda 10 puanlık bir fark oluştu. Kalan 18 maçımızı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz.”dedi.
PUAN KAYBINA
KESİNLİKLE
TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
Puan kaybına kesinlikle tahammüllerinin olmadığını vurgulayan Dündar,“Kazan maçı hazırlıklarını sürdürüyoruz. Antrenmanlarda futbolcularımız oldukça hırslı ve istekli görüyorum.
Takım olarak iyi oyunu sahaya yansıttığımız takdirde kazanmamız için hiçbir neden kalmayacak. Bazı eksikliklerimiz var. Sahada iyi mücadele eden, topa basan, çok koşan bir takım ruhu oluşturmaya çalışıyoruz.
Bu ruh Yozgatspor’umuzda var. Oyuncularıma güveniyorum. Alınan bir yenilginin ardından yarışı bırakmak bize asla yakışmaz. Kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın biz işimize bakacağız.
Bu takım sıkıntılarını giderdiği, üzerindeki baskıyı attığı zaman çok daha iyi yerlere oynayacaktır.
Pazar günü oynayacağımız Kazan maçına Yozgatlı sporseverleri bekliyoruz. Takımımızın seyirci desteğine ihtiyacı var. İnanıyorum ki taraftarımızla inşallah bu sevinci birlikte yaşayacağız.”diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19