""

Yozgatspor’da kaleciler umut verdi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 21:27

Yozgatspor’da kaleciler umut verdi

Yozgatspor’un kalesi bu sezonda emin ellerde olacak. Mustafa Köseci’nin yanına BAL’ın tecrübeli eldiveni Cengiz Karaaslan’ın da eklenmesi taraftarların yüzünü güldürdü.

Yozgatspor’da kaleciler umut verdi
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2017 - 7:00

Kaleci Antrenörü Ferit Özinan nezaretinde çalışan kalecilerin antrenmanlarda ki kurtarışları teknik heyetten tam not aldı. Antrenmanlarda kalecilerin gösterdikleri performans Teknik Direktör Memduh Fidan’ı umutlandırdı.
İKİSİDE TECRÜBELİ
Kaleci Antrenörü Ferit Özinan nezaretinde çalışan Yozgatspor 1959 FK’nın kalecileri şimdiden umut vermeye başladı.
Geçtiğimiz sezon gösterdiği üstün başarı ile güven veren Mustafa’nın yanına BAL Ligi’nin tecrübeli ismi Cengiz’in de eklenmesi taraftarların yüzünü güldürmüştü. Antrenmanlarda yaptıkları kurtarışlar ile dikkatleri üzerlerine çeken kaleciler teknik heyete umut vermeye başladı. Antrenör Ferit Özinan yaptığı açıklamada, “Bu sezon kalemizi olabildiğince gole kapatmak istiyoruz. Kalecilerimizin hepsi tecrübeli isimler. Antrenmanlarda da gösterdikleri performans oldukça üst düzey. Çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.