""

Yozgatspor’da yönetim beklemede « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:10

Yozgatspor’da yönetim beklemede

Transfer sezonunun başlaması ile Yozgatspor’daki hareketlilikte arttı. Kadrosuna dahil edeceği ve yollarını ayıracağı oyuncuları yavaş yavaş belirleyen Yöneticilerin, bu haftadan itibaren önemli bir mesafe kaydetmesi ve dış transferi de büyük ölçüde tamamlaması bekleniyor.

Yozgatspor’da yönetim beklemede
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2017 - 7:00

Taraftarın ve camianın merakla beklediği transferler konusunda hareketlilik iki katına çıktı.
İÇ TRANSFERDE SORUN
YAŞAMAK İSTEMİYORUZ
Teknik ekibin vereceği listeye sadık kalarak iç transferde kalmasını istedikleri isimlerle masaya oturmaya başlayacaklarını belirten Kulüp Asbaşkanı Ahmet Akgün, şöyle konuştu: “Biz bu oyucularımızla anlaşmaktan yanayız. Ne futbolcularımızı zorda bırakacak bir teklif sunmak, ne de kulübün maddi durumunu etkileyecek bir tavır takınmadan görüşmelerimizi sürdüreceğiz. İnşallah iç transferde çok büyük bir sıkıntı yaşamayacağız” dedi.
BİZE YAKIŞANI ALACAĞIZ
Geçen yıl ligde çok iyi bir performans sergilemiş olmalarına rağmen çok basit hataların kurbanı olduklarına dikkat çeken Akgün, açıklamalarını şöyle tamamladı: “Transfer konusunda yoğun bir trafik başladı. Listemizde olan birçok oyuncu var teknik ekibin de listesini değerlendirip iyi bir harman yapacağız.
Belirlenen ve çok gerekli olan yerlere transfer yapacağız. Kamp döneminde de yapılacak hazırlık maçları sonrası belirlenen eksikliklere göre de açıkları kapatma yoluna giderek yeni sezona her yönüyle hazır bir takım olarak gireceğiz.”
OYUNCU SEÇİMİNE
DİKKAT EDİLECEK
Bu sezon mutlak suretle şampiyonluğun hedeflenmesi Yönetimi oyuncu seçimi konusunda oldukça seçici yapacak. Hem iç transferde takıma faydalı olabilecek isimleri kadrosunda tutmayı planlayan, hem de ligde geçen sene dikkat çeken isimleri kadrosuna dahil etmeyi düşünen Yozgatspor Yönetimi kaynak bulursa bir iki yıldız ismi de Yozgat’a getirecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19