""

Yozgatspor’da Zara hazırlıkları başladı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:29

Yozgatspor’da Zara hazırlıkları başladı

Geçen hafta alınan galibiyetin takımda moral ve motivasyonu en üst seviyeye yükselttiğini anlatan Teknik Direktör Dündar, hafta sonu yapacakları Zara maçında da hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Yozgatspor’da Zara  hazırlıkları başladı
Son Güncelleme :

17 Kasım 2016 - 7:00

Bölgesel Amatör Ligde alt sıralardan kurtulmak için verdiği mücadeleyi büyük ölçüde iyi yönde götüren Yozgatspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde yine önemli bir takımı konuk edecek.
Ligde şampiyonluk yarışını geçen yıl Yozgatspor gibi son haftalarda kaybederek, yarıştan kopan Zara Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Kırmızı Siyahlı ekip, bu karşılaşmanın hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Kırıkkalespor’u 5-1 mağlup ederek, haftanın en çok gol atanan takımı olan Yozgatspor’un bu hafta Zara Belediyespor’u da yenerek, çıkışını devam ettirmek olduğunu anlatan Teknik Direktör Feridun Dündar, takım olarak, daha iyi olacaklarını, bundan sonraki kalan bütün maçlarını yenerek, ilk devreyi kayıpsız bir şekilde tamamlamak istediklerini ifade etti.
Hedeflerine sağlam adımlarla ilerlemeye devam ettiklerini, ciddi sorunların artık geride kaldığını, bundan sonra daha kaliteli bir futbol ile en iyi sonuçları alacaklarını belirten Teknik Direktör Dündar, Yozgatspor’un hedefi bellidir. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde hedefe ulaşmayı başarmaktır. Taraftarımız bize bu konuda sonsuz bir kredi verdi, bizde bu güvene layık olmak için elimizden gelen gayreti göstermek durumundayız dedi.
Öte yandan TFF tarafından yapılan açıklamada pazar günü oynanacak Yozgatspor 1959 FK ile Zara Belediyespor maçı pazar günü KPSS sınavı olduğu için Cumartesi günü Saat 14:00’de oyananacak açıklaması yapıldı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19