""

Yozgat’ta İşbilenler Emlak açıldı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 07:44

Yozgat’ta İşbilenler Emlak açıldı

Yozgat’ta sahipliğini Emre ve Emin İşbilen kardeşlerin yaptığı İşbilenler Emlak, Sivas Caddesi Bellona karşısındaki yeni adreslerinde hizmete açıldı.

Yozgat’ta İşbilenler Emlak açıldı
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2017 - 7:00

Emre ve Emin kardeşler, sektörde oldukça fazla emlakçıların olduğunu ve bu sayının her yıl arttığını belirterek, kendilerinin bu işi profesyonel anlamda yapmayı planladıklarını söyledi.
Yozgat’ta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) başta olmak üzere ildeki özel müteşebbisler tarafından yaptırılan konutların vatandaşı emlakçılığa yönelttiğini belirten İşbilenler Emlak Sahibi Emre İşbilen, Yozgat’ta konuta olan ilginin artması ve her mahallede devam eden konut inşaatların boy göstermesinin vatandaşı emlakçılığa yönelttiğini ifade etti. İşbilen, “İlimizde emlakçılık sektörü önemli bir iş kolu haline geldi. Yozgat son 10 yılda gerek TOKİ gerekse özel teşebbüslerin yaptığı konutlarla bu yönde emlak sektörü gelişimini sürdürüyor. Şu anda vatandaşlar imkanı dahilinde gerek birikimleri ile gerekse kredi imkanıyla konuta yönelmiş durumda. Bu yüzden emlakçılık, geleceğin mesleği olarak gösterilebilir. Çünkü konut inşaatında doyma olmaz.”dedi.
Ev alacak ve satacak vatandaşların gayrimenkullerini satmadan önce iyi bir piyasa araştırması yapması gerektiğini vurgulayan Emre İşbilen, “Bu gibi vatandaşlarımız sadece bir yere odaklanıp kalmasın.
Araştırmasını iyi yapsın, aynı binada, aynı çevrede evler, dükkanlar, arsalar ne kadar fiyattan gidiyorsa ona göre bir fiyat belirlemesi gerekir.
İşbilenler Emlak olarak Yozgat’ta emlak sektörüne yeni girdik fakat esnaflık açısından İşbilenler olarak uzun yıllar ilimizde halkımıza hizmet ediyoruz.
Bu kadar kısa süre olmasına rağmen vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizi oldukça sevindirdi. İşbilenler Emlak olarak bu işi profesyonel anlamda yapacağız. Ev alacak yada satacak vatandaşlarımızı İşbilenler Emlak’a bekliyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.