""

Yozgat’ta kaçak sigara ve içki ele geçirildi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 06:52

Yozgat’ta kaçak sigara ve içki ele geçirildi

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri yol kontrolünde bir yolcu otobüsünde gümrük kaçağı 128 paket sigara, 40 şişe içki ve 2 kilo 700 gram çay ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, şehir girişi Muslubelen mevkiinde yaptıkları yol kontrolü sırasında bir yolcu otobüsünü durdurdu.

Yozgat’ta kaçak sigara ve içki ele geçirildi
Son Güncelleme :

21 Şubat 2017 - 7:00

Otobüsün bagajından yapılan kontrollerde gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 128 paket sigara, 40 şişe içki ve 2 kilogram 700 gram da çay ele geçirildi.
Olayla ilgili şüpheli V.A. hakkında adli işlem yapıldı.
JANDARMADAN KAÇAK KAZIYA SUÇÜSTÜ
Yozgat İl Jandarma ve Saraykent İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri İlçeye bağlı Kamberli Köyün kırsalında bir mağarada kaçak kazı yapan şüphelileri malzemelerle birlikte yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri, Kamberli Köyü kırsalında bir mağarada izinsiz kazı yapılacağı bilgisine ulaştı. Ekipler, köye düzenledikleri operasyonda M.E, İ.K, A.K, ve F.E, isimli şüphelileri, mağarada gözaltına aldı. Mağarada arama da 1hilti, 2 adet dinamit lokumu, 1 adet jeneratör ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.