""

Yozgat’ta KPSS heyecanı « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 11:58

Yozgat’ta KPSS heyecanı

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) tüm illerde olduğu gibi Yozgat’ta da yapıldı.

Yozgat’ta KPSS heyecanı
Son Güncelleme :

31 Temmuz 2022 - 12:44

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) tüm illerde olduğu gibi Yozgat’ta da yapıldı.
Yozgat’ta binlerce genç, devlet memuru olabilmek için KPSS´de ter döktü. Sabah erken saatlerde sınav merkezleri önünde toplanan gençler, belirlenen saatte salonlara alınmaya başladı.
Yozgat’ta Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) genel yetenek ve genel kültür oturumu başladı.
Sınava girecek adaylar sabah erken saatlerden itibaren sınav merkezleri önünde toplanmaya başladı.
Adaylar kimlik kontrollerinin ardından sınav salonlarına alınırken, bazı adaylar son dakikada yetişti.
Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi girişindeki bir köpeğin kalabalığa aldırmadan dakikalarca yatması dikkat çekti.
Adaylardan Zeynep Karadavut, sınava çok çalıştığını ve heyecanlı olduğunu belirterek, bütün adaylara başarılar diledi. Kemal Can Ertuğrul’da benzer ifadeler kullanarak, bütün adaylara başarı dileklerinde bulundu.
Her sınavda olduğu gibi bu sınavda da anne babalar çocuklarını yalnız bırakmadı. Çocukları sınavda ter dökerken anne babalarda dışarıda onları bekledi.
Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.