""

Yükümlülerden huzurevi ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 18:58

Yükümlülerden huzurevi ziyareti

Yozgat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Eğitim ve iyileştirme çalışmaları kapsamında manevi değerlerin artırılmasına yönelik yapılan etkinlikte idareci ve yükümlüler Alparslan Türkeş Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Yükümlülerden huzurevi ziyareti
Son Güncelleme :

20 Aralık 2016 - 7:00

Ziyarete İnfaz Savcısı Recep Ardıhan, Denetimli Serbestlik Müdürü Cihat Çanak, Denetimli Serbestlik Uzmanları Nesrin Özer ve Melek Cihan, Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde görevli personel ve 22 yükümlü katıldı.
Ziyarete yükümlüler huzurevinde kalan yaşlılara karanfil vererek sohbet edip gönüllerini aldı. Ayrıca yükümlülerden oluşan müzik ekibi yanlarında getirmiş oldukları müzik aletleri ile çeşitli türküler söyleyerek huzurevi sakinlerinin keyifli anlar yaşattı.
Yükümlüler oyun havalarıyla halaylar çekerek hem stres attı hem de huzurevi sakinlerine hoş ve neşeli anlar yaşattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.