""

Yunuslar seramik yatırım için çalışmalara başladı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:17

Yunuslar seramik yatırım için çalışmalara başladı

Yozgat Valiliği ve ORAN Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen İş Adamları Zirvesi meyvelerini vermeye başladı.

Yunuslar seramik yatırım için çalışmalara başladı
Son Güncelleme :

06 Ekim 2017 - 7:00

Yozgat’ın yatırım potansiyeli ve fırsatlarının tanıtıldığı zirve sonrası Yunuslar Seramik Yozgat’ta yatırım yapmak için çalışmalara başladı.
Geçtiğimiz hafta Vali Kemal Yurtnaç ve ekibi Yunuslar Seramik fabrikasında incelemelerde bulundu. Fabrika ortaklarından Hüseyin Bozkurt ile toplantı gerçekleştiren Vali Yurtnaç ve ekibi, ilimizin yatırım fırsatları ve potansiyeli, Yozgat’a yatırım yapmaları durumunda faydalanacakları imkanlar konusunda firma yetkililerini bilgilendirdi.
Firma ve çalışmaları hakkında Vali Yurtnaç’a bilgi veren Hüseyin Bozkurt, Yunuslar Seramik’in Kocaeli Gebze de faaliyet gösteren ve 200’ün üstünde kişiyi istihdam eden bir işletme olduğunu söyledi.
500 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK
İşletme çalışanların büyük bir kısmını bayanların oluşturduğuna değinen Bozkurt, “Mevcut yatırımımızı büyütmek istiyoruz. Gebze OSB’de arsa fiyatları çok yüksek ve yatırım için arsa bulmak çok zor. Bunun için biz Yunuslar Seramik olarak memleketimizde yatırım yapmak için ön çalışmalara başladık. Yozgat’ta kurmayı düşündüğümüz fabrikamızda çalıştırmayı düşündüğümüz işçi sayısı 500 kişi civarında. Bu sayıda Yozgat için önemli bir rakam. Bu vesile ile memleketimize bir faydamız dokunabilirse ne mutlu bize” dedi.
Toplantıda Yunuslar Seramik’in Yozgat OSB’de yapacakları yatırım için uygun parseller yatırımcıya gösterilerek ön bilgi verildi.
Önümüzdeki günlerde müşavirleri ile birlikte Yozgat’a gelecek olan Yunuslar Seramik yetkilileri yatırım yerlerinde incelemede bulunacaklar.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.