""

YURT-AY 13.Pilav ve Yaz Şenlikleri coşku ile kutlandı « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 12:06

YURT-AY 13.Pilav ve Yaz Şenlikleri coşku ile kutlandı

Yozgat YURT-Ay Derneği öncülüğünde SHÇEK Spor Kulübü, YURT-AY Veteran ve YURT Sendikaları Konfederasyonu tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen YURT- Ay 13.Pilav ve Yaz Şenlikleri coşku ile kutlandı.

YURT-AY 13.Pilav ve Yaz Şenlikleri coşku ile kutlandı
Son Güncelleme :

18 Ağustos 2022 - 18:00

Yozgat Spor Vadisinde düzenlenen etkinlikte; özellikle çocukların halat çekme, torba ve yumurta yarışı renkli görüntülere sahne oldu.
Etkinliğe; İYİ Parti İl Başkanı Metin Özışık, Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı İrfan Şahbaz, Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, Yozgat YURT – Ay Derneği, YURT Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Hakan Çeliksoy, Yozgat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yavuz Hatipoğlu, Yozgat Yetiştirme Yurdu (emekli) Müdürü Mehmet Gönül, Yozgat Sevgi Evleri Müdürü Serpil Ceylan, Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Bahattin Çelik, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Ahmet Alataş, YURT – Büro Sen Genel Başkanı Murat Bedir, Yozgat Amatör Spor Küpleri Federasyonu Başkanı M. Hakan Bektaş, TFF (Türkiye Futbol Federasyonu Yozgat İl Temsilcisi) Alpaslan Demir, dernek üyeleri ve aileleri katıldı.


Yurt-Ay Derneği Başkanı Hakan Çeliksoy, şenliğe katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin birlik beraberlik adına kaynaşmaya da vesile olduğunu söyledi.
Başkan Çeliksoy, “1995 yılında Yetiştirme yurdundan ayrıldım ve devletimizin istihdam ettiği şekilde devlet kurumunda çalışıyorum. Yurttan ayrılanlar olarak ağabeylerimiz bir dernek kurdu. Bizde bu bayrağı ağabeylerimizden alıp 2002 yılından bu tarafa Yozgat Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı olarak görev yapmaktayım. Tek çatı altında üyelerimizle derneğimizin faaliyetlerini sürdürüyoruz.” dedi.


Geleneksel hale gelen ve bu yıl 13’üncüsünü düzenleen pilav şenliğinin oldukça güzel geçtiğini belirten Çeliksoy, “Etkinliğimizin amacı nesilleri bir araya getirmekti. Yeni nesil ile Eski nesil arkadaşları buluşturduk, onların hasret gidermesine vesile olduk. Şenliğimizde düzenlediğimiz etkinliklerimiz oldukça renkli görüntülere sahne oldu. İnşallah önümüzdeki yıllarda da farklı etkinliklerle bu şenliğimize devam edeceğiz. Bu vesile ile katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca geçmiş dönem ilimizde görev yapmış olan Sayın Abdulkadir Yazıcı Valimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bizleri arayarak Programı dolayısıyla şenliğimize katılamamanın üzüntüsünü ifade etti.” diye konuştu. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.