""

Yurtlu: Elbette bu yolda engel ve zorluklar olacaktır « Yeniufuk Gazetesi

16 Mayıs 2024 - 09:03

Yurtlu: Elbette bu yolda engel ve zorluklar olacaktır

Yozgat AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Erva Kevser Yurtlu, “Elbette ki bu yolda zorluklar ve engeller olacaktır. Biz bu zorlukları ve engelleri aşmak ve başarmak için varız.” dedi.

Yurtlu: Elbette bu yolda engel ve zorluklar olacaktır
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2022 - 16:35

Yozgat AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Erva Kevser Yurtlu, “Elbette ki bu yolda zorluklar ve engeller olacaktır. Biz bu zorlukları ve engelleri aşmak ve başarmak için varız.” dedi.
Ak Parti Yozgat Temmuz Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclis toplantısı Belediye Büyük Sinema Salonunda gerçekleştirildi.
İl Kadın Kolları Başkanı Av. Erva Kevser Yurtlu, burada yaptığı konuşmada önümüzdeki süreçte yapılacak olan 2023 seçimlerinin önemine değindi.
Yurtlu “ Göreve geldiğimiz günden beridir ak kadınlarla beraber tüm gayretlerimizle çalışmaya başladık. 2023 seçimlerine kadar üstlendiğimiz tarihi sorumluluğun farkındayız. Bir kadın hassasiyetiyle, bir ana bir abla bazen de bir kardeş fedakarlığıyla hepimiz ülkemizin geleceği için buradayız. Ve birlikte yol kat etmekteyiz. Elbette ki bu yolda zorluklar ve engeller olacaktır. Biz bu zorlukları ve engelleri aşmak ve başarmak için varız. Ayrıca, Ak kadınlar olarak; “Gönül ziyaretleri” kapsamında Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletip, ev ev, kapı kapı gezerek gönül sohbetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ailelerin sorun ve taleplerini yerinde dinliyor, gönül bağlarımızı güçlendirmeye, gönül köprülerimize yenilerini eklemeye hiç durmadan devam ediyoruz. Kısacası çözüm için hem gönüllerde hem de yollardayız. Genel Başkanımız liderliğindeki partimizin, verimli ve etkin bir şekilde; Kadın Kolları olarak, siyasetin hamurunu yoğurup, köyden mahalleye; beldeden ilçeye, ilçeden il merkezine uzanan mahir eller ve neferlerle davamızın daha da yükselmesini sağlamaya çalışıyoruz. Bizim, ülkemize ve yarınlarımıza dair hayallerimiz var. Biz bu vatana sevdalıyız. Biz bu cennet vatana hizmete varız. Bu sebeple yaptığımız siyasetin ayrı bir anlam, bambaşka bir mana taşıdığına inanıyorum.
Bizim amacımız; kurucu liderimizin davasını AK kadınların gücüyle sahalara yaymak ve girilmedik gönül bırakmamaktır. Gün; el ele, gönül gönüle vererek, ekip ruhuyla hep beraber çalışma günü. Gün; Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Aydınlık Türkiye için büyük Türkiye için çalışma günü.”ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.