""

Yurtlu, gençlerle bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:08

Yurtlu, gençlerle bir araya geldi

Yozgat İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hakkı Yurtlu, Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen ve “Sport for Healthy Life (Sport4HealthyLife)” adını taşıyan proje kapsamında İtalya ve Ürdün’den gelen gençlerle bir araya geldi.

Yurtlu, gençlerle bir araya geldi
Son Güncelleme :

21 Nisan 2024 - 15:06

Sorgun Gençlik Derneği (SORGED) koordinatörlüğünde gerçekleşen bu uluslararası proje, toplam 80 genç gönüllünün katılımıyla hayata geçirilecek. Projede, spor, sağlıklı beslenme, çevre ve kanser gibi konuları üzerine çeşitli faaliyetler planlanıyor. Projenin toplam süresi 12 ay olup, gençler arasında etkileşimi artırmayı ve sağlıklı yaşam konularında farkındalık oluşturmayı hedefliyor.
İl Müdürü Yurtlu, SORGED yönetim kurulu başkanı Halil Uğuz’a projeye verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Ayrıca, uluslararası misafir öğrencilerle tercüman aracılığıyla gerçekleştirilen karşılıklı sohbetlerde, gençlerin sorularını cevapladı. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.