""

Yurtnaç: Aquaparkla kadınlarımız özlediği mekana kavuşacak « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:24

Yurtnaç: Aquaparkla kadınlarımız özlediği mekana kavuşacak

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ilde kadınların gidip rahatlıkla eğlenebilecekleri bir mekanın olmadığını belirterek Yozgat Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan ve yapımı tamamlanan Yozgat Kadınlar Termal Aquaparkile kadınların özlediği bir mekana kavuşacağını söyledi.

Yurtnaç: Aquaparkla kadınlarımız  özlediği mekana kavuşacak
Son Güncelleme :

01 Aralık 2016 - 7:00

Bir ay içerisinde açılışı yapılması planlanan ve içerisinde sauna, jakuzi, Türk hamamı, çocuk havuzu, kaydıraklı havuz, spor komplesi, dinlenme odaları, kafeterya bulunan ve tamamı bayan çalışanlardan oluşan Kadınlar Aquapark, hizmete girdiğinde sadece kadınlara yönelik eğlence ve dinlenme merkezi olacak.
Aquapark’ta son rötuşların yapıldığını belirten Vali Kemal Yurtnaç, Yozgat’ın çehresinin bu ve bu gibi yatırımlarla değişeceğini kaydetti. Yozgat’ta şehit yakınları, gaziler, gazi yakınları ve dezavantajlı guruplara pozitif ayrımcılık yapıldığı gibi, kadınlara da pozitif ayrımcılık yaptıklarını hatırlatan Vali Yurtnaç, “Yozgat’ta kadınlarımızın gidip rahatlıkla eğlenecekleri, hoşça vakit geçirebilecekleri mekanlar yoktu. Yozgat Valiliği olarak kadınlarımıza bu imkanı sağlamak için başlatılan Aquapark inşaatında sona gelindi.
Şu anda ufak tefek rötuşları kaldı. İnşallah bir ay içerisinde bu eksiklerde tamamlandıktan sora hizmete açacağız” dedi.
İl dışından da günübirlik olarak vatandaşların gelebileceğini ifade eden Vali Yurtnaç, “İnşallah 2018 yılında hızlı trenin seferlerine başlamasıyla birlikte özellikle Ankara’dan çok sayıda günübirlik ziyaretçilerimiz olacaktır. Bu Yozgat ekonomisine de katkıda bulunacaktır. Amacımız Yozgat’ta sosyal hayatı hareketlendirip, Yozgat’ı yaşanabilir bir kent haline getirmek” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.