""

Yurtnaç: Milletimiz, öğretmenler sayesinde medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürmektedir « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 22:33

Yurtnaç: Milletimiz, öğretmenler sayesinde medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürmektedir

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, toplumların gelişmesinde öğretmenlerin önemli bir rolü olduğunu belirterek, “Milletimiz, öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürmektedir”dedi.

Yurtnaç: Milletimiz, öğretmenler sayesinde  medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürmektedir
Son Güncelleme :

24 Kasım 2016 - 7:00

Vali Kemal Yurtnaç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında öğretmenlerin gününü kutladı.
Vali Yurtnaç, açıklamasında şunları kaydetti: Bizler, hayatın merkezine insanı alan, insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla hareket eden bir medeniyetin mensubuyuz. Bu itibarla tüm hayatımız boyunca etkisini yakından hissettiğimiz, kişiliğimizin ve karakterimizin şekillenmesinde önemli pay sahibi öğretmenlerimizin gayretleri her türlü övgüye layıktır. Milletimiz, öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürmektedir. Bu sebeple yarınlarımızın şekillenmesi ve Türkiye’nin hak ettiği yerde olabilmesi için öğretmenlerimizi maddi manevi her konuda desteklemek şuurunda olmalıyız. Daha evvel programlanmış ve Yozgat için yatırım imkânlarının istişare edileceği toplantılar sebebiyle il dışında bulunacağım. Bu itibarla, kutlama programlarının başarıyla geçmesini temenni ediyor. Diğer vefat etmiş tüm öğretmenlerimiz saygı ve rahmetle anıyor, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü tekrar kutluyor, başarılar diliyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.