""

Yüzme havuzunda Bin 500 öğrenci yüzmeyi öğrendi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:34

Yüzme havuzunda Bin 500 öğrenci yüzmeyi öğrendi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 9 Ocak 2016 da açılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzuna Yozgatlıların ilgisi her geçen gün daha da artıyor.

Yüzme havuzunda Bin 500  öğrenci yüzmeyi öğrendi
Son Güncelleme :

10 Kasım 2016 - 7:00

Yüzme havuzunda bu güne kadar bin 500 öğrenci, yaklaşık Bin’de yetişkin yüzmeyi öğrendi.
Yarı olimpik yüzme havuzunda başlayan yüzme kurslarında ise bugüne kadar 6-16 yaş arası bin 500 çocuk yüzme öğrenirken, kurslara da başarı gösteren kursiyerler sporcu antrenmanlarına katılmaya hak kazandı.
OLİMPİYATLARA SPORCU
HAZIRLANIYOR
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, özellikle çocuklara yönelik düzenlenen kurslarda 6-16 yaş arasında ki öğrencilerden olimpiyatlar başta olmak üzere ulusal ve uluslararası yarışmalara hazırlanmak üzere 25 öğrencinin seçildiği, bu rakamın 50’ye tamamlanarak müsabakalara en iyi şekilde hazırlanmaları sağlandığı ifade edildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19