""

Zabıta ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:28

Zabıta ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor

Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilde faaliyet gösteren fırınlar, restoranlar, lokantalar, kafeler ve pastaneler gibi işletmelerde hijyen ve güvenlik denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Zabıta ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 16:21

Belediye Zabıta Müdürü Ömer Faruk Erbek, zabıta ekiplerinin Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan’ın talimatları doğrultusunda denetimlerini titizlikle gerçekleştirdiğini belirtti. Erbek, yapılan denetimlerin tüm işletmelerde hijyen standartlarının sağlanması, üretim alanlarının düzenlenmesi, fırınlama ve pişirme ünitelerinin kontrolü, mamullere ait gramaj tespitleri, kullanılan ürünlerin kalite standartları ve son tüketim tarihlerinin kontrolü gibi pek çok önemli unsuru kapsadığını ifade etti.
Zabıta Müdürü Erbek, “İşyerleri denetimlerinde titizlikle hijyen koşulları, üretim alanları, fırınlama ve pişirme üniteleri, ürün gramajları, kullanılan malzemelerin kalite standartları ve son tüketim tarihleri gibi detaylar incelenmektedir. Tespit edilen herhangi bir olumsuzlukta gerekli uyarılar yapılmakta ve yaptırımlar uygulanmaktadır. Tüketicilerimizin sağlığını korumak ve güvenli bir alışveriş ortamı sağlamak amacıyla denetimlerimizi aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz.”diye konuştu./Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.