""

Zararsız: Sendikamız 650 Bin üyesi ile ülkemizin en büyük işçi konfederasyonundan biridir « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:22

Zararsız: Sendikamız 650 Bin üyesi ile ülkemizin en büyük işçi konfederasyonundan biridir

Hizmet İş Yozgat Şube Başkanı ve Hak İş İl Başkanı Ferman Zararsız, sendikalarının 650 Bin üyesi ile Türkiye’nin en büyük işçi Konfederasyonundan birisi olduğunu söyledi.

Zararsız: Sendikamız 650 Bin üyesi ile ülkemizin  en büyük işçi konfederasyonundan biridir
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2018 - 7:00

Hizmet İş Yozgat Şube Başkanı ve Hak İş İl Başkanı Ferman Zararsız, sendikalarının 650 Bin üyesi ile Türkiye’nin en büyük işçi Konfederasyonundan birisi olduğunu söyledi.
Sendika Başkanı Ferman Zararsız, yaptığı açıklamada, ülkenin en büyük sendikalarından biri olarak faaliyetlerini aralıksız sürdürdüklerini belirtti.
Zararsız, “Hak –İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hizmet -İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hak -İş Konfederasyonu Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin Yenilikçi Yöntemlerle Kadın Çalışanların Eğitim Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi Programı, için Türkiye’ genelinde 8 ilin pilot bölge seçildiğini ve ilk programın 9 Ağustos Perşembe günü Yozgat’ta yapılacağını ifade etti.
Hak –İş’in 21 sendikası, 81 ildeki temsilcilikleri ve 650 binin üzerindeki üye sayısı ile Türkiye’nin en büyük işçi konfederasyonlarından birisi olduğunu kaydeden Zararsız, “160 bine yaklaşan kadın üye sayımızda önemli bir güçtür.Yozgat’ta, Hak-İş Konfederasyonumuza bağlı sendikalara üye 5 bin çalışanın,yaklaşık 2 bin’e yakınını kadın üye oluşturmaktadır. 8 ilde toplumsal cinsiyet algısı ve kapsamı, iş ve aile yaşamının uyumlaştırılması, bireyler için karar mekanizmaları ve iletişim becerileri eğitimleri ile 450 aileye ulaşmayı hedefleyen “Yenilikçi Yöntemlerle Kadın Çalışanların Eğitim Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi Programı, Yozgat, Aydın, Van, Kahramanmaraş, Tekirdağ, Ankara, Trabzon ve Diyarbakır illerinde gerçekleştirecek.. Bu illerde kadınların çalışma hayatına girişte ve çalışma hayatında yaşadıkları sorunlar başta olmak üzere çok sayıda sorunun çözümü için çeşitli çalışmaların anlatılacağı program 9 Ağustos Perşembe günü Grand Ser otelde gerçekleştirilecektir. Bu vesile ile vatandaşlarımızı da programımıza davet ediyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.