""
www.losev.org.tr
www.losev.org.tr

11. parkur YOBÜ’de kuruldu « Yeniufuk Gazetesi

20 Mayıs 2024 - 22:14

11. parkur YOBÜ’de kuruldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından üniversite kampüslerinde düzenlenen “Üniversite Gençliği Sağlıklı Yaşam Parkuru” etkinliğinin 11.si Yozgat Bozok Üniversitesi’nde yapıldı.

11. parkur YOBÜ’de kuruldu
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2024 - 15:14

Yozgat Bozok Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Güçlü’nün koordinasyonunda yapılan etkinliğe üniversite akademik, idari personeli ve öğrenciler katıldı.
Şövalye, badminton ve limbo gibi eğlenceli aktivitelerin yer aldığı etkinliğe katılanlar hem fiziksel hem de zihinsel becerileri test eden etaplardan oluşan Sağlıklı Yaşam Parkuru’nu en kısa sürede tamamlamaya çalıştı. Üniversite öğrencileri arasında sağlıklı yaşama ve spor yapma farkındalığı oluşturmayı amaçlayan etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.
Etkinlik kapsamında 31 Mayıs’a kadar 20 üniversitenin ziyaret edilmesi planlanıyor./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.