""
www.losev.org.tr
www.losev.org.tr

50 sürücüye, kural ihlali cezası « Yeniufuk Gazetesi

21 Mayıs 2024 - 02:29

50 sürücüye, kural ihlali cezası

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri denetimlerine yerden ve havadan devam ediyor. Kentin belirli noktalarına ve kavşaklara konuşlanan ekipler, zaman zaman dron desteğiyle de havadan kontrol gerçekleştiriyor.

50 sürücüye, kural ihlali cezası
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 17:28

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, Opet Kavşak, Otogar Kavşak ve Adliye Kavşakta Drone ile yapılan denetimlerde; Kırmızı ışık ihlali, emniyet şeriti ihlali, telefon ile konuşma ihlali,emniyet kemeri ihlali, kask takmama ihlali maddelerinden; 50 araca cezai işlem uyguladı.
Trafik ekiplerinin hassasiyetle yürüttüğü denetimlerde, kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Bu kapsamda, 50 araca trafik cezası kesilirken, sürücülerin trafik kurallarına uymaları konusunda da uyarılarda bulunuldu.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, trafik denetimlerinin sadece karayollarında değil, havadan da gerçekleştirildiğini belirtti. Drone destekli denetimlerin, olası kazaların önüne geçilmesi ve sürücülerin trafik kurallarına uymalarının sağlanması amacıyla yapıldığını vurguladı. Ayrıca, denetimlerin sıklıkla ve etkili bir şekilde devam edeceği ifade edildi./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.