""

Bu haritanın anlattıkları « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 03:06

Bu haritanın anlattıkları

Ülkemiz Asya’dan Akdeniz’e bir kısrak başı gibi uzanan, ön Asya’nın en önemli coğrafyasıdır.

Bu haritanın anlattıkları
Son Güncelleme :

11 Nisan 2022 - 17:48

Ülkemiz Asya’dan Akdeniz’e bir kısrak başı gibi uzanan, ön Asya’nın en önemli coğrafyasıdır. Asya, Avrupa ve Afrika’nın birleştiği bir coğrafyanın merkezidir, tüm medeniyetlerin başlangıcı Akdeniz havzasıdır, jeopolitik konum olarak da çok önemlidir.
1. Dünya Savaşı’nın galip ülkeleri, savaş sonrası Sevr Anlaşması’nda ABD başkanı Wilson’u Sevr’in hakemliğine getirdiler. Wilson ABD Kongresi’nin ortak oturumunda savaş sonrasında yapılacak barış antlaşmasıyla ilgili görüşlerini 14 maddede topladı. Aslında Wilson Osmanlı’nın dağıtılması, Kuzeydoğuda Ermenistan, Güneydoğu’da da bir Kürdistan kurmayı 1920’lerden beri hayal etmiş, kurmak için hep uğraşı içinde olmuştur. 1915 Ermeni tehciri, Kurtuluş Savaşı’nda Fransız, İngiliz, Yunan ordularını 9 Eylül 1922’de denize dökmemizle Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuş, Lozan’da da bu Türk Devleti’nin tapusu alınmıştır. Ama ABD, Lozan Barış Anlaşması’nı, özellikle güney sınırımızı kabullenememiştir.
ABD 1920’lerden beri ülkemizle ilgilenmektedir. General Harbord’u Sivas’a gönderen ABD başkanı Wilson, 1920’lerde Kuvai Milliyecilerden, Mustafa Kemal Atatürk’ten hep hayır cevabını almıştır. 2. Dünya Savaşı’nda atom bombası kullanarak dünyaya gözdağı veren ABD, 1970’lerde dolarda altın garantisini kaldırarak 10 cent’e mal ettiği 100 dolarla tüm dünyaya hâkim olmaya çalışmıştır. ABD adeta kâğıttan kaplandır.
Amerika’nın bu tarihi düşmanlığını bilmeyen Demokrat Parti ve Adnan Menderes, Türkiye’yi 1952 yılında NATO’ya katarak büyük bir hata yapmıştır. 70, 80 ve 90’lı yıllarda ABD kontrgerilla hareketleri ABD, NATO menşelidir,
En son 15 Temmuz FETO kalkışması sonrası Baydın’ın Türkiye’de iktidar değiştirme arzusunun kökü ermeni iddiasıdır.
1894’den 1923’e kadar 29 yıl süren Anadolu’yu Hristiyanlardan arındırma politikası iddiasıdır. ABD bu Ermeni iddiasını sahiplenmektedir. Yunanistan’a Türkiye sınırına 40 km uzaklıkta bin tank, Ege adalarında ABD üsleri, bize vermediği savaş uçaklarını vermiştir.
Suriye’nin kuzeydoğusunda PKK’ya verdiği 60 bin tır dolusu bizde olmayan teknolojik silahlar ile 150 bin kişilik Kürt ordusu oluşturmuştur.
Son tahlilde bu orduyu, tankları, uçakları Türkiye Cumhuriyeti’ne – Türk Milleti’ne karşı kullanacaktır.
Doğu Akdeniz’deki gaz ve petrol yatakları ABD ve yandaşı Yunan, Kürt, Ermeni organizasyonu ile inşallah sıcak bir çatışmaya dönmez. Dönerse İstanbul’un Avrupa yakasını, özellikle Ayasofya’yı ele geçirmek Yunana verilmiş bir görevdir. ABD tank, uçak, helikopterler ve gemileriyle destek vererek ülkemizi işgali planlıyor.
Olası 7 üstü bir depremde bu işgalin işaret fişeği olacaktır. Güneydoğu’da ise aşiret hukukuyla kan, kinle eğitilenler. Kürt görünümlü kripto Ermenilerin kontrolünde şu an Suriye’nin kuzeydoğusunda düzenli ordu aşamasındaki PKK’lılar sınırı geçip Fırat’a kadar güneydoğuyu koparmanın planı içerisindeler.
Bu haritayı hiç aklınızdan çıkartmayın. Ama hesaplayamadıkları Türk’ün vatanı için neler yapacağıdır.
Türk milleti ABD’ye güvenmiyor. En son yapılan bir araştırmada %91 ABD güvenmiyoruz diyor. Türk milleti düşmanın ABD olduğunu biliyor ve halkın %78’i ülkemizi savunuruz diyor. S400’lere karşı düşmanlığının sebebi S400 ülke savunmasını garanti ediyor, ABD Türk Milletine devletine düşmandır. Bunu millet iyi biliyor. Böyle bir ortamda önce içerdeki hainler temizlenir. Devletine sahip çıkmak Türk kadar Kürtün de vazifesidir. Bu resme iyi bakın ve hiç unutmayın.

Saygılar.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.