Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat’a bilim merkezi kurulacak

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat ‘a bir bilim merkezi kurma kararı aldıklarını belirterek, “Türkiye’de üç yerde var, dördüncüsü Yozgat’ta olacak.” dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat 'a bir bilim merkezi kurma

Bozdağ, TSO Başkanı Sinan Çelik ve oda yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sanayicinin, iş adamının, tüccarın hepsinin TSO yönetiminden beklentilerinin bulunduğunu ifade eden Bozdağ, başarılı olmalarının beklentilerin gerçekleşmesine büyük katkı sağlayacağını dile getirdi.
Her daim oda yönetiminin yanında ve yardımcısı olacağını aktaran Bozdağ, elinden gelen her türlü desteği, katkıyı vermeye devam edeceğini ifade etti.
Başbakan YardımcısıBozdağ, altyapı sorunlarını büyük ölçüde çözme noktasına getirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:
“Yozgat’a bir bilim merkezi kurma kararı aldık. Türkiye’de üç yerde var, dördüncüsü Yozgat’ta olacak. Bilim merkezinde bir yandan Türk tarihinin ve dünya tarihinin büyük bilginleri onların keşifleri icatları olacak karşı tarafta da geleceğin bilgisi, teknolojisi ve yenlikleri olacak. Yozgat’ın öğrencileri ve insanları hem tarihin derinliğinden elde edilen başarı hikayelerini hem de gelecekteki gideceğimiz istikameti orada görme fırsatı bulacaklar. Bu Yozgat için çok çok önemli olacaktır.”

Reklamı Geç