""

Yozgat’a bilim merkezi kurulacak « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:18

Yozgat’a bilim merkezi kurulacak

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat ‘a bir bilim merkezi kurma kararı aldıklarını belirterek, “Türkiye’de üç yerde var, dördüncüsü Yozgat’ta olacak.” dedi.

Yozgat’a bilim merkezi kurulacak
Son Güncelleme :

30 Nisan 2018 - 7:00

Bozdağ, TSO Başkanı Sinan Çelik ve oda yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sanayicinin, iş adamının, tüccarın hepsinin TSO yönetiminden beklentilerinin bulunduğunu ifade eden Bozdağ, başarılı olmalarının beklentilerin gerçekleşmesine büyük katkı sağlayacağını dile getirdi.
Her daim oda yönetiminin yanında ve yardımcısı olacağını aktaran Bozdağ, elinden gelen her türlü desteği, katkıyı vermeye devam edeceğini ifade etti.
Başbakan YardımcısıBozdağ, altyapı sorunlarını büyük ölçüde çözme noktasına getirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:
“Yozgat’a bir bilim merkezi kurma kararı aldık. Türkiye’de üç yerde var, dördüncüsü Yozgat’ta olacak. Bilim merkezinde bir yandan Türk tarihinin ve dünya tarihinin büyük bilginleri onların keşifleri icatları olacak karşı tarafta da geleceğin bilgisi, teknolojisi ve yenlikleri olacak. Yozgat’ın öğrencileri ve insanları hem tarihin derinliğinden elde edilen başarı hikayelerini hem de gelecekteki gideceğimiz istikameti orada görme fırsatı bulacaklar. Bu Yozgat için çok çok önemli olacaktır.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.