Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Girişimcilere “uygulamalı girişimcilik eğitimi”

Yozgat Ticaret Borsası ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürlüğü iş birliğinde girişimcilere yönelik, “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” düzenlenecek.

Yozgat Ticaret Borsası ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme

Yozgat KOSGEB İl Müdürü Mustafa Işık, Yozgat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli’yi ziyaret etti. Ziyarette girişimcilik ruhu taşıyan kişilerin, teşvik edilmesi ve desteklenmesi gerektiği konularına değinilerek, “uygulamalı girişimcilik eğitimi” düzenleme kararı alındı.
Yozgat Ticaret Borsası ve KOSGEB İl Müdürlüğü iş birliğinde 28 Mayıs ve 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında Ticaret Borsası Binasında yer alan eğitim salonunda “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” düzenlenecek. Eğitime katılacakların e-devlet üzerinden başvuru yapmaları gerektiği belirtildi.
Eğitim, Türkiye Odalar ve Borsalar Yozgat Akademik Danışmanı Dr. Mehmet Kara tarafından verilecek.

Reklamı Geç