""

Girişimcilere “uygulamalı girişimcilik eğitimi” « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 14:40

Girişimcilere “uygulamalı girişimcilik eğitimi”

Yozgat Ticaret Borsası ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürlüğü iş birliğinde girişimcilere yönelik, “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” düzenlenecek.

Girişimcilere “uygulamalı girişimcilik eğitimi”
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2018 - 12:52

Yozgat KOSGEB İl Müdürü Mustafa Işık, Yozgat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli’yi ziyaret etti. Ziyarette girişimcilik ruhu taşıyan kişilerin, teşvik edilmesi ve desteklenmesi gerektiği konularına değinilerek, “uygulamalı girişimcilik eğitimi” düzenleme kararı alındı.
Yozgat Ticaret Borsası ve KOSGEB İl Müdürlüğü iş birliğinde 28 Mayıs ve 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında Ticaret Borsası Binasında yer alan eğitim salonunda “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” düzenlenecek. Eğitime katılacakların e-devlet üzerinden başvuru yapmaları gerektiği belirtildi.
Eğitim, Türkiye Odalar ve Borsalar Yozgat Akademik Danışmanı Dr. Mehmet Kara tarafından verilecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.