Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arabaşı sezonu açılması un satışlarını artırdı

Yozgat’ta havanın soğumasıyla birlikte şehrin yöresel yemeği olan Arabaşı sezonunun açılması un satışlarını artırdı.

Yozgat’ta havanın soğumasıyla birlikte

Yozgat’ta havanın soğumasıyla birlikte şehrin yöresel yemeği olan Arabaşı sezonunun açılması un satışlarını artırdı.
Yozgat’ta gıda sektöründe faaliyetini sürdüren Zafer Tanzim Marketleri sahibi ve aynı zamanda Hatap Un Ana Bayi sahibi Mustafa Arık, kışın gelmesi ile birlikte yapılan arabaşı yemeği un satışlarını arttığını söyledi.


Arık, “Yozgat’ımızda gıda sektöründe ve Hatap unu ana bayi üzerine faaliyetimizi sürdürüyoruz. İlimizde ve ilçelerimizde pek çok yere toptan ve perakende satışımızda mevcut.ekmeklik, böreklik, çöreklik, pastalık, baklavalık, bazlamalık kaliteli un çeşitlerimizle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Kışın gelmesiyle birlikte şuan arabaşılık için un satışlarımız arttı. Vatandaşlarımız arabaşının daha güzel olması için ununda kaliteli olmasına önem veriyor. Müşterilerimiz özellikle hatap unu ile yapılan arabaşının daha lezzetli ve güzel olduğunu ifade ediyor ve bu yüzden hatap ununa talep daha fazla oluyor. Mevsim itibariyle bu aylarda mutlaka her evimizde arabaşı yemeği yapılmaktadır. Bu da haliyle bizlerin işlerine yansımaktadır. Un pazarındaki iş yerimizde Hatap unu, Ulusoy unu birinci kalite olup toptan ve perakende satışlarımız devam ediyor.”diye konuştu.

Reklamı Geç