""

Vefa plaketi « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 05:40

Vefa plaketi

Vefa plaketi
Son Güncelleme :

14 Nisan 2021 - 16:31

Yozgat’ta son zamanlarda siyasette hiç kimsenin alışık olmadığı gelişmelere tanıklık ediyoruz…

Daha doğrusu mevzuya şöyle başlayalım…

Ak Partinin Yozgat İl başkanlığında yapılan görev değişimi ile siyasetçiye bakış açısı bütün kapsamı ile olmasa da önemli ölçüde ve bizlerin de dikkatini çekecek bir nokta da değişti…

Sizlerle buradan sohbete hazırlanırken, dün gazetelere ve internet sitelerine düşen fotoğraf serisi dikkatimi çekti…

Fotoğrafları tek tek inceledim…

Her zaman ya da her fırsatta yan yana kolayca gelmeyecek isimlerin aynı yerde buluşmuş, aynı havayı teneffüs etmiş olmaları ne yalan söyleyeyim birilerini rahatsız etmiş (!) olsa da sevindirdi beni.

Fotoğraflara bakarken, kendi kendime “ha şöyle, bunu yapanın, akıl edenin ve düşünenin işi-gücü rast gitsin” dedim…

Söz konusu siyaset olunca çok kullanılan bir söz vardır… “Siyasette vefa olmaz” Bizim siyasetçileri aynı kareler içinde görünce malum sözün artık etkisini kaybettiğini düşündüm.

AK Partinin İl Başkanı Yusuf Başer’in güzel bir davranışı bugün bu yazıya attığımız başlığın adının “Vefa” ile başlamasına vesile oldu.

* * * *

Şimdi konu ile ilgili habere bir göz atalım…

Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, partisinde  geçmişten bugüne kadar  il  ve merkez ilçe teşkilatları ile il meclislerinde  başkan olarak görev yapan dava arkadaşlarına törenle birer vefa plaketi takdim etti.

Ak Parti il başkanı Yusuf Başer’in bu jesti  tüm başkanlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Göreve geldikten sonra  partinin çalışmalarına hız kazandıran Başer, eski teşkilat başkanlarını biraraya getirip partide birlik-beraberlik örneğini sergiledi.

Ak Parti Yozgat il başkanı Yusuf Başer’in organizasyonu ile Hayri İnal konağında düzenlenen plaket törenine Ak Parti eski il başkanlarından Yusuf Bahri Yazarel, Zekeriya Avşar. Avukat Yusuf Başer, Fahri Açıkgöz, Harun Lekesiz, Celal Köse, Çelebi Dursun, İl Meclis başkanı İskender Nazlı ve merkez ilçe teşkilat başkanları katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, plaket töreninde yaptığı açıklamada  Ak Partinin kuruluşundan bu yana hizmetleri olan Başkanları  bir araya getirmek, geçmişten bugüne yapılan  hizmetleri hatırlamak ve bundan sonra vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti sunmak için böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.