""

Adaylar, çalışmalarını gazetemize değerlendirdi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 14:32

Adaylar, çalışmalarını gazetemize değerlendirdi

Türkiye ve Yozgat açısından son derece önemli bir seçim olan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi için Yozgat’ın seçim gündemini yakından takip eden gazetemiz Yeniufuk, Milletvekili adaylarının sahada yaptığı çalışmaları takip etti, bu bilgileri bayram eki özel sayısında siz okuyucularımız için derledi.

Adaylar, çalışmalarını  gazetemize değerlendirdi
Son Güncelleme :

13 Haziran 2018 - 18:23

Gazetemiz, Bayramı sayısında, partilerin adaylarına ayırdığı sayfasında onlarla birlikte seçim çalışmalarına katılarak, bir günlük izlenimlerini sayfamıza taşıdı. Ramazan ayının vermiş olduğu fiziksel yorgunluğa rağmen dur durak bilmeyen adaylar ilçe ve köylerde seçmenlere hem kendilerini hem de partilerini tanıtarak oy istiyor.
24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala milletvekili adayları çalışmalarını yoğunlaştırdı. Seçmenlere kendilerinin ve partilerinin politikalarını anlatan adaylar vatandaşlardan destek istiyor.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili 2.sıra Adayı Yusuf Mertoğlu, partilerinin bu seçimde sandıktan iyi bir sonuçla çıkacağını ve bunu seçim çalışmalarında halkın samimi yaklaşımı ve ilgisinden anladığını kaydetti. Mertoğlu, 25 Haziran seçimlerinde MHP’nin en az 3 milletvekili ile Yozgat’ı mecliste temsil edeceğini ve buna göre çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı.
İYİ Parti’de yeni bir parti olmasına rağmen ülke genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da iddialı konumda olmak istiyor. Özelikle ilçelerde çalışmalarına ağırlık veren İYİ Parti adayları bu seçimin sandıktan en büyük çıkış yapacak partisinin iyi parti olduğunu ifade ediyor. İYİ Parti Yozgat Milletvekili 2.sıra Adayı Derviş Vural’da, halkın beklentilerine en iyi cevap verebilecek partinin İYİ Parti olduğunu vurguluyor. İlçe, belde ve köy ziyaretlerinde halkın İYİ Partiyi bir umut olarak gördüğünü kaydeden Vural, bunun 24 Haziran seçimlerinde sandığa yansıyacağını ve Yozgat’ı Ankara’da İYİ Partinin temsil edeceğini vurguluyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Adayı Ali Keven’de merkez ve ilçelerde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürerek vatandaşlardan oy istiyor. Yozgat’ın tanınan ve sevilen simalarından olan Ali Keven, halkın kendilerine ve partilerine hiç olmadığı kadar yoğun ilgi gösterdiğini belirterek bunun da seçimlerde mutlaka sandığa yansıyacağını belirtti. Keven, 24 Hazirandan sonra Yozgatlıların rahatlıkla sorunlarını çözecek mecliste CHP’li vekillerinin olacağını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.