""

Aile Sağlık Merkezi inşaatı başladı « Yeniufuk Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 02:17

Aile Sağlık Merkezi inşaatı başladı

Yozgat Merkez İstanbulluoğlu Mahallesine yapılacak olan ve içerisinde 112 Hizmet noktası da bulunan 4 Hekimli Aile Sağlık Merkezi inşaat çalışmaları başladı.

Aile Sağlık Merkezi inşaatı başladı
Son Güncelleme :

25 Ağustos 2022 - 17:38

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, yaptığı açıklamada; insan sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirterek, “Yozgat’ımızda ve ilçelerimizde sağlık alanında önemli gelişmeler yaşandı. Türkiye’nin ilk açılan şehir hastanesi ünvanına sahip hastanemiz sadece ilimize değil bölgemize de hitap ediyor. Bunun yanı sıra pek çok ilçemizde yeni hastanelerimize kavuştu ve kavuşmaya da devam ediyor. Bunu da Ak Parti’nin insan sağlığına verdiği önemin bir göstergesi olarak değerlendirebiliriz. Bu kapsamda İstanbulluoğlu Mahallemizde yapım inşaatına başlanılan Aile Sağlık Merkezimiz; İstanbulluoğlu, Tuzkaya, Mutafoğlu, Aşağı Çatak, Yukarı Çatak, Agah Efendi Mahallelerimize hizmet verecek. Bu vesile ile bu sağlık merkezimizin ilimize ve vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”dedi. Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.