""

AK Parti adayı Minar, Teravih sonrası vatandaşlarla sohbet etti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 06:51

AK Parti adayı Minar, Teravih sonrası vatandaşlarla sohbet etti

AK Parti Yozgat Milletvekili 4 Sıra adayı İskender Minar, Teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, 24 Haziran seçimlerinde AK Partiye destek istedi.

AK Parti adayı Minar, Teravih  sonrası vatandaşlarla sohbet etti
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2018 - 7:00

Bilal Şahin Külliyesinde Teravih namazını kılan İskender Minar, teravih namazı sonrası, İl Başkanı Celal Köse, Gençlik Kolları Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek’le birlikte külliyede vatandaşlarla sohbet etti. Külliyede geleneksel olarak devam eden çay ve lokum ikramıyla devam eden sohbete daha sonra AK Parti Yozgat Milletvekili 3 .sıra adayı Sibel Yıldırım’da katıldı.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette AK Parti adayları Yıldırım ve Minar, 24 Haziran seçimlerinin öneminden bahsederek seçmenlerden tam destek istediler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.