""

AK Parti İl Başkanı Köse, Yozgat halkının bayramını kutladı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:38

AK Parti İl Başkanı Köse, Yozgat halkının bayramını kutladı

AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, yaptığı açıklamada Yozgat halkının Ramazan Bayramını kutladı.

AK Parti İl Başkanı Köse, Yozgat  halkının bayramını kutladı
Son Güncelleme :

14 Haziran 2018 - 7:00

Bayramların birlik beraberlik adına kaynaşmaya vesile olduğunu belirten İl Başkanı Celal Köse, “Bayramlar, kardeşlik duygularının pekiştiği hoşgörünün arttığı ve paylaşma duygusunun yaşandığını en müstesna günlerdir. Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Ramazan bayramı, sevgi, kardeşlik ve barışın yoğun olarak yaşandığı, paylaşma ve hoşgörünün en güzel örneklerinin sergilendiği kutsal günlerdir. Bu özel günlerde, sevdiklerimizle vakit geçirmek, büyüklerimizi, kimsesiz ve muhtaç vatandaşlarımızı ziyaret etmek, ebediyete intikal eden yakınlarımızı yad etmek, aramızdaki kırgınlıkları gidermek, kardeşlik duygularını pekiştirmek, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin sosyal barışını sağlamak ve daha müreffeh yarınlara ulaşmamız için bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.”dedi.
YURT İÇİ VE YURT
DIŞINDA GÖREV YAPAN KAHRAMANLARIMIZIN DA BAYRAMINI
KUTLUYORUM
Vatanın bölünmez bütünlüğü için yurt içi ve yurt dışında operasyonlarını aralıksız sürdüren polis ve askerlinde bayramını kutladığını ve dualarının onlarla beraber olduğunu vurgulayan Başkan Köse, “Ülkemizin huzur ve güveni için gerek vatan topraklarımızda gerekse yurt dışında fedakarca görev yapan bütün asker ve polislerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Ayrıca seçim sürecinde olduğumuz bugünlerde gün boyu iftar saatine kadar, iftardan sonra sahura kadar gece gündüz demeden çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan tüm AK Parti Teşkilatımızın da bayramını yürekten kutluyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.