""

AK Parti’de Merkez ağırlıklı liste « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:15

AK Parti’de Merkez ağırlıklı liste

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimlerinde AK Parti Yozgat Milletvekili adayları merkez ağırlıklı olarak belirlendi.

AK Parti’de Merkez  ağırlıklı liste
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2018 - 7:00

AK Parti tarafından Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’ya sunulan listenin ilk sırasında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, yer alırken, 2.Sıra Yusuf Başer, 3.Sıra Sibel Yıldırım ve 4. Sırayı İskender Minar aldı.
Yozgat’ta 39 aday adayı başvurusu ile en fazla müracaat AK Parti’ye yapılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda yoğun katılımla gerçekleşen Temayül Oylamasında aday adayları vitrine çıkarak boy göstermişlerdi.
TESKOMB Başkanı olması hasebiyle kamuoyunda Liste başı olarak sürekli lanse edilen Abdulkadir Akgül’ün sıralamada isminin yer almaması şaşırttı. Öte yandan Milletvekili Ertuğrul Soysal’da listede kendine yer bulamadı. 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan’ın da liste de isimlerinin yer alamamaları sürpriz olarak değerlendirildi.
AK Parti Yozgat adaylarının belirlenmesi ile birlikte, İl teşkilatı ile yapılacak planlamalar ile seçim çalışması start alacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.