""
www.losev.org.tr
www.losev.org.tr

AK Parti’li Belediye Meclis üyelerinden hayırlı olsun ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

21 Mayıs 2024 - 02:08

AK Parti’li Belediye Meclis üyelerinden hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Yozgat Belediyesi Meclis üyeleri; Nuri Tinel, Sibel Yıldırım, Ahmet Mitat Çakıroğlu ve Hüseyin Durusoy, İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal, İl Genel Meclis Üyesi Ümit Şahbaz ve Tahir Ersöz’ü ziyaret ederek, yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

AK Parti’li Belediye Meclis üyelerinden hayırlı olsun ziyareti
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 17:27

AK Parti Yozgat Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyelerini ziyaret ederek, yeni dönemdeki iş birliği ve dayanışma mesajlarını iletti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde, şehrin ve halkın menfaatleri doğrultusunda yapılacak ortak projeler ve çalışmalar ele alındı.
İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni dönemdeki iş birliği ve uyumun önemine vurgu yaptı. Ünal, yerel yönetimlerin, şehrin gelişimi ve refahı için birlikte çalışma ve dayanışma içinde olması gerektiğini belirtti. Yeni dönemde ortak projelerin hayata geçirilmesi ve şehrin ihtiyaçlarına cevap verilmesi noktasında iş birliğine açık olduklarını ifade etti.
AK Parti Yozgat Belediye Meclis üyeleri de, İl Genel Meclis üyeleriyle uyumlu bir şekilde çalışacaklarını ve şehrin geleceği için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti. /Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.