""

AK Parti’li Coşkun, sandıkta Cumhur İttifakı 4 sıfır yapacak « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:03

AK Parti’li Coşkun, sandıkta Cumhur İttifakı 4 sıfır yapacak

AK Parti Yozgat 23. Dönem milletvekilliği, Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve AK Parti AR-GE Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan ve yine partisinden aday adayı olan Dr. Osman Coşkun, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde partisine destek olmak amacıyla Yozgat’ta çalışmalarını sürdürüyor. Coşkun, Pazar günü yapılacak olan seçimde Cumhur İttifakının Yozgat’ta 4 sıfır yapacağına inancının tam olduğunu söyledi.

AK Parti’li Coşkun, sandıkta  Cumhur İttifakı 4 sıfır yapacak
Son Güncelleme :

20 Haziran 2018 - 10:59

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, seçim çalışmaları kapsamında gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret etti. Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’la Yozgat gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Coşkun, seçim çalışmalarını sadece Yozgat’ta değil Türkiye genelinde 81 ilde sürdürerek partisine destek olmaya çalışıyor.
16 Yıllık AK Parti İktidarı döneminde Yozgat’ın yatırımlarla hizmetlerle tanıştığını vurgulayan Coşkun bu hizmetlerin devamı için ülkenin ve Yozgat’ın AK Partiye ihtiyacı olduğunu vurguladı. ,
Coşkun, “Türkiye’nin ve Yozgat’ın gelişmesini istemeyen içeride ve dışarıdaki işbirlikçiler her türlü oyunla darbe teşebbüsleri ile AK Parti hükümetini iktidardan indirmek Türkiye’yi bölmek ve kaos ortamı oluşturmak için FETÖ ve uzantılarıyla hareket etmeye devam etmektedirler. Sayın Cumhurbaşkanımızın öngörüsü ve vatandaşlarımızın demokrasiye sahip çıkması ile dün nasıl hainlerin oyununu milletimiz bozduysa bundan sonrada bozmaya devam edecektir. Ülke olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte Pazar günü yapacağımız seçim Yozgat’ımızın ve ülkemizin geleceği bakımından büyük önem arz ediyor. Herkes kendi menfaatiyle değil ülkemiz Yozgat menfaati ile hareket ederek ve AK Parti kurulmadan önceki Türkiye ve Yozgat ile şimdiki Yozgat ve ülkemizi göz önünde bulundurarak kısacası elini vicdanına koyarak sandığa gitmesini istiyorum. Ümidim Yozgatlılar kadirşinastır önceki seçimlerde olduğu gibi yine partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerini desteklerini sandığa yansıtarak 4 sıfırla cumhur ittifakını Yozgat’ımızda taçlandıracaklardır.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.