""

Ak Partinin bilgi birikimi gibi bir gücü var! « Yeniufuk Gazetesi

10 Mayıs 2024 - 12:54

Ak Partinin bilgi birikimi gibi bir gücü var!

Ak Partinin bilgi birikimi gibi bir gücü var!
Son Güncelleme :

06 Mart 2019 - 11:29

Aldığım notlara bakınca yeni gördüm… Daha önce yazmam gereken bir konuydu, kısmet bugüneymiş. Önemli olan paylaşmak değil mi? Bugünkü sohbetimizin konusu olsun istedim… AK Parti gönüllere dokunmayı da meydanları doldurmayı da dolu göstermeyi de iyi biliyor…

Bilginin önemini kavramışlar. Hem rakiplerinden daha fazla bilgiye ulaşıyorlar hem depoluyor, yorumluyor ve ihtiyaç doğulduğunda da kullanıyorlar. Bana göre 31 Mart seçimlerinde tüm yorgunluklarına rağmen en büyük avantajları sahip oldukları seçmen bilgileri ve o bilgiyi seçmeni sandığa taşıma organizasyonlarında en verimli şekilde kullanabilecek olmaları.

* * * *

Demem o ki; Cumhuriyet Meydanı çok iyi planlanmış ve çok iyi donatılmıştı. Sayın Cumhurbaşkanı için sınırları çok iyi saptanmış bir alan hazırlanmıştı. Cumhurbaşkanının Türkçeyi ve mikrofonu kullanma yeteneği tartışılmaz. Bu yeteneği bir de sahnenin iki yanına konulan dev ekranlardan zaman zaman özel hazırlanmış görsellerle destekleyince konuşma daha bir etkili oluyor.

 Bir gazeteci olarak bu kentte yapılan tüm siyasi mitingleri izlemek benim görevim. 2000’den bu güne hiçbir mitingi de kaçırmadım. Hepsine gittim kah meydana bakan bir mekandan kah meydanın dışında izledim. Bu sefer de gittim ve sonuna kadar izledim.

* * * *

Yozgat’ın sanayileşmedeki geri kalmışlığı artık iktidar tarafından da kabul ediliyor. Aday olmadan önce adaylığı açıklandıktan sonra Sayın Celal Köse ile yaptığımız sohbetlerde sık sık dillendirdiği yeni organize sanayi bölgeleri projelerine Sayın Cumhurbaşkanı Yozgat Cumhuriyet Meydanı’ndaki binlerin ve bunu tüm ülkeye duyuran televizyon kameralarının önünde “Yozgat tarım ve hayvancılık gibi alanlarda üretim şehri olacak” diyerek açıktan destek verdi. Başka müjdeler de var. Hepsinin haber sütunlarımızda ayrıntılı şekilde bilgilerinize sunduk.

Hep konuşmuyor muyuz? Yozgat’ın mutlak surette üretim şehri olmaktan başka çaresi yok. Yozgat’ın bu konuda devreye koyması gereken imkanları bulunmaktadır. Yozgat, elbirliği yaptığı takdirde Üniversite ile yerel yönetimlerin koordinesinde kamunun desteği ile imkanlar seferber edildiğinde pekala iyi bir üretim şehri olacaktır.

* * * *

Sayın Cumhurbaşkanın da dediği gibi Devlet bu konuda her türlü desteği vermeye hazırdır. Kim hangi görüşe ve partiye mensup olursa olsun Sayın Erdoğan’ın çalışkanlığının ya da daha doğru bir ifade ile tükenmez enerjisinin hakkını teslim etmek mecburiyetindedir. Muhalefetin bundan da ders çıkartması gerekir sanıyorum.

Sohbetimizi bir örnekle sonlandıralım… Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu hibe destek projelerini açıkladı. Beşinci çağrı ilanına çıkan kurum geçtiğimiz yıl yapılan projelere verilen destekleri ve bu yıl hazırlanacak olan projelere verilen hibe destek bedellerini detaylı bir şekilde ilan etti.

Aynı zaman da Oran Kalkınma Ajansı da kendisine sunulan projelere destek vermeye devam ettiğini ilan etti. Bu desteklerle Yozgat’ta üretim sektörünün canlanması ve istihdama katkı sunması ile Yozgat, tarım ve hayvancılık alanları başta olmak üzere diğer hizmet sektörlerinde üretim şehri olacağını düşünüyorum.

 

  • Eğitimde daha verimli olmak ve kalitenin artırılmasını sağlamak adına kurmaylarını her hafta bir ilçede bir araya getiren Müdür!
  • Partisinin düzenlediği seçim karargahının açılış töreninde ilçe halkına siyasi gelişmelerle ilgili bilgiler veren Vekil!
  • Yozgat’ta partisinin ve adayların çalışmalarına katkı sunmak amacıyla gelen çeşitli ziyaretler yapan Bakan!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.