""
www.losev.org.tr
www.losev.org.tr

Akdağmadeni sondu « Yeniufuk Gazetesi

20 Mayıs 2024 - 21:09

Akdağmadeni sondu

Diyanet işleri başkanlığı organizasyonu ve şirket ile hacca gidecek olan hacı adaylarına hac seminerinin sonuncusu Akdağmadeni ilçesinde gerçekleşti.

Akdağmadeni sondu
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2024 - 15:17

Seminer sonrası Akdağmadeni İlçesinde bulunan Haseki 4-6 yaş Kur’an Kursunu ve Fatih yatılı Erkek Kur’an kurslarını ziyaret ederek yürütülen eğitim öğretim çalışmalarını yerinde görüp bilgi alan Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden, öğrencilerle hasbihal etti.
Yozgat Müftüsü Ali Gülden, Akdağmadeni Kaymakamı Furkan Nezir ve Akdağmadeni Belediye Başkanı Uz. Dr. Nezih Yalçın’ı makamında ziyaret ederek ilçede yürütülen din hizmetleri başta olmak üzere pek çok konuda fikir alış verişinde bulundu. Kaymakam Nezir ve Başkan Yalçın ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Gülden’e teşekkür ettiler./Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.