Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akdağmadeni yılsonuna kadar doğalgazla ısınacak

Yozgat Sürmeligaz İşletme Müdürü İhsan Salman, İl genelinde doğalgaz çalışmalarının Akdağmadeni ve Şefaatli ilçelerinde hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, yıl sonuna kadar iki ilçenin daha doğalgazla ısınacağını söyledi

Yozgat Sürmeligaz İşletme Müdürü İhsan Salman, İl genelinde doğalgaz çalışmalarının

Yozgat Sürmeligaz İşletme Müdürü İhsan Salman, İl genelinde doğalgaz çalışmalarının Akdağmadeni ve Şefaatli ilçelerinde hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, yıl sonuna kadar iki ilçenin daha doğalgazla ısınacağını söyledi
Sürmeligaz İşletme Müdürü İhsan Salman, yaptığı açıklamada Akdağmadeni ilçesinde doğalgaz abone çalışmalarına başlandığını belirtti.
Salman, “Akdağmadeni ilçemizde abone çalışmasına başladık. Şuan vatandaşlarımız doğalgaz abonesi kaydını yaptırmak için ilçemizdeki şubemize müracaatlarını yapıyorlar.
Ağustos ayının 15 gibide İlçe Merkezinde doğalgaz altyapı çalışmasına başlayacağız. Bu ilçemizde de 12 kilometre doğalgaz altyapı çalışması yapacağız.”dedi.
Çiçekdağı, Köseli Beldesi ve Saray köyleri ile birlikte Yozgat’ın 11 bölgesinde doğalgaz olduğunu vurguladı.
Salman, “Sürmeligaz olarak, ilimizde doğalgaz kullanımının yaygınlaşması için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük.
Bugün Yozgat’ın en uzak ilçelerinden biri olan Çekerek ilçemizde geçen yıl doğalgaza kavuşmasını sağladık.
Şuan Çiçekdağı ile birlikte Köseli Beldemizi ve Saray köyümüzü de sayarsak 11 bölgemizde doğalgaz çalışmaları ve kullanımı devam ediyor. Bu yıl sonuna kadar da Akdağmadeni ile Şefaatli İlçemizin doğalgaz arzını karşılamış olacağız.”diye konuştu.
2018 yılı içerisinde il genelinde 85 kilometre hat çalışması yapmayı planladıklarını vurgulayan Salman, “Sürmeligaz olarak bu yıl içerisinde 85 kilometre hat çalışması yapmayı planladık.
Bu planlama ve çalışmalarımız doğrultusunda şuana kadar 50 kilometresini tamamladık. Yıl sonuna kadar da kalan 35 kilometrelik doğalgaz çalışmasını bitirmeyi hedefliyoruz. Buna yönelik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.”şeklinde konuştu.

Reklamı Geç