""

Akdağmadeni’liler İftarda buluştu « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 03:20

Akdağmadeni’liler İftarda buluştu

Ankara da bulunan Yozgatlı Dernekler Federasyonunda duzenlenen iftar yemeğine Ankarada bulunan birçok Akdağlı ve Yozgatlı hemşehrilerimiz katıldı.

Akdağmadeni’liler İftarda buluştu
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2018 - 7:00

İş dünyası , Bürokrasi ve siyasi çevrelerden birçok kişinin katıldığı iftar yemeğinde uzun yillar birbirlerini görmeyen Akdağlılar iftar sonrasinda muhabbet ederek hasret giderdiler.
Dernek ve aynı zamanda YDF yönetim kurulu üyesi Ali Bozdağ’ın sunduğu programda Mamak Anadolu İHL Tasavvuf musiki ekibi de Kuran-ı Kerim okudu ve çeşitli ilahileri seslendirdiler.
Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Özdemir’in açılış konuşmasını yaptığı programda katılımcılardan YDF başkanı Ahmet Koç ,danışma kurulu üyelerimizden Ayhan Can ,Adnan Serbes ve Ressam Selma Bora da bir konuşma yaptı.
Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Özdemir önceki yönetimlere ve programa katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Dernek olarak birlik ve dayanışmaya önem vereceklerini ,eğitim , gençlik ve kadınlarımız konusunda da önemli çalışmalar yaparak , Ankara ile Yozgat arasında köprü olacaklarını” söyledi. Akdağ ve Yozgatın Kültur-sanat alanında yetiştirdiği kişileri bir araya getirerek, çalışmaları destekleyeceklerini belirten Osman Özdemir bu konuda somut faliyetler içerisine gireceklerini söyledi. Programda konuşan diğer değerli konusmacılar da yapılan iftar programından memnuniyet duyduklarını belirterek ülkemiz ve dünya gündemi ile ilgili görüşlerini belirttiler. Bu tür programların ramazan sonrasinda da devam etmesi gerektiğini söyleyen konuşmacılar ülkemizin zor dönemlerden geçtiğini , bugünlerde milli birlik ve baraberliğin daha fazla önem arzettiğini belirttiler.
Program, iftar sonrasi Federasyonun şark köşesinde Prof.Dr. Reşat Genç hocanın da hatıralarını anlattığı diğer katılımcıların da katkıları ile kültür ve eğitim uzerine yapılan sohbetle devam etti.
Salonlarin dar gelmesi ile bahçenin de kullanıldığı program sonrasında federasyon bahçesinde çay ikramı ile ayaküstü yapılan muhabbetler güzel görüntüler oluşturdu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.