""

Akdağmadeni’nde yol açma çalışmaları yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:12

Akdağmadeni’nde yol açma çalışmaları yapıldı

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı, özellikle yüksek kesimlerde etkili oldu. Esentepe mevkii ve Akdağmadeni Yahyasaray yolunda biriken kar nedeniyle, İlçe Özel İdare ekipleri karla mücadele kapsamında yol açma ve temizleme çalışmalarını hızlandırdı.

Akdağmadeni’nde yol açma çalışmaları yapıldı
Son Güncelleme :

27 Kasım 2023 - 18:47

Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz, kar yağışının etkisiyle birlikte il ve ilçe özel idare ekiplerinin yoğun çaba sarf ederek, yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade etti. Yılmaz, kar yağışının neden olduğu olumsuz hava koşullarına karşı ekiplerin hızlı bir şekilde müdahale ettiğini belirtti.
Kar temizleme çalışmalarının hava koşullarına rağmen kesintisiz devam ettiğini vurgulayan Genel Sekreter Yılmaz, vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak adına ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığını ifade etti. Ayrıca, kar yağışının etkili olduğu bölgelerde kar temizleme çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü söyledi.
Vatandaşların olası olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmalarını ve yol durumuyla ilgili güncel bilgileri takip etmelerini öneren Yılmaz, ekiplerin hava şartlarına müteakip çalışmalarına devam edeceğini belirtti. / Cemil MERMERTAŞ

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.