""

Akgün: Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinde son gün 31 Mayıs « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 17:38

Akgün: Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinde son gün 31 Mayıs

Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, 2018 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ilk taksit ödemesinin 31 Mayıs Perşembe günü itibariyle sona ereceğini belirterek vatandaşları uyardı.

Akgün: Emlak ve Çevre Temizlik  Vergisinde son gün 31 Mayıs
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2018 - 7:00

Belediye Başkan Yardımcısı Akgün, yaptığı açıklamada, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ilk taksit ödeme süresinin 31 Mayıs Perşembe günü sona ereceğine dikkat çekerek, vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri son gün olan Perşembe gününe kadar yatırmalarını istedi.
Ödenen vergilerin vatandaşlara hizmet olarak geri döndüğünü kaydeden Akgün, “Vatandaşlarımızın ödemiş olduğu vergiler, kendilerine hizmet olarak geri dönmektedir. Yol, su, alt yapı ve üst yapı hizmetleri ve belediyemizin gerçekleştirdiği projeler ödenen bu vergilerle vatandaşımıza hizmete dönüşmektedir. Ben tekrar vatandaşlarımızı, cezalı duruma düşmemeleri için çevre temizlik vergisinin ilk taksitini 31 Mayıs olan son güne kadar yatırmaları konusunda uyarıyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.