""

Akgün, vatandaşları kabuklu yemiş konusunda uyardı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 17:12

Akgün, vatandaşları kabuklu yemiş konusunda uyardı

Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, yaz döneminde en fazla tüketilen kuru yemişler konusunda vatandaşları uyardı.

Akgün, vatandaşları kabuklu  yemiş konusunda uyardı
Son Güncelleme :

28 Temmuz 2018 - 7:00

Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, yaz döneminde en fazla tüketilen kuru yemişler konusunda vatandaşları uyardı.
Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, yaptığı açıklamada, yaz tatili döneminde özellikle kuruyemiş tüketiminin daha fazla olduğunu belirterek, “Yaz mevsimi dolayısıyla vatandaşlarım zamanlarının çoğunu çay bahçelerinde ve parklarda değerlendiriyor.
Özellikle Cumhuriyet Meydanı akşam saatlerinden itibaren gece geç saatlere kadar vatandaşlarımızın en fazla yoğunluk gösterdiği alanlardır. Buralarda günlük temizlik yapan belediyemiz temizlik personeli sürekli kuruyemiş kabukları temizliyor.
Elbette temizlik yapılacak fakat temizlik personelimiz için bu bir zaman kaybına neden oluyor.”dedi.
Daha temiz, daha sağlıklı bir Yozgat adına herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini vurgulayan Akgün, “Vatandaşlarımız daha temiz daha sağlıklı bir şehirde yaşamalarını sağlamak için belediye olarak şehrin temizliğine büyük önem veriyoruz.
Bu kapsamda toplumda yaşayan her bireyin sadece kendine değil çevreye karşı da sorumluluğu vardır.
Örneklerini sıraladığımız mekanlarımızda yediklerimiz ve içtiklerimizden arta kalan çöpleri, mutlaka yanımızda getirdiğimiz poşetlere koyarak çöp kutusuna atmalıyız. Bu sayede şehrimizin temzliğini yapin personelimizede yardımcı olmuş oluruz.Daha temiz yaşanılır örnek bir şehir istiyorsak önce kendimize sonra çevremize saygılı olmak zorundayız.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.