""
www.losev.org.tr
www.losev.org.tr

Aktif Gayrimenkul hizmete açıldı « Yeniufuk Gazetesi

21 Mayıs 2024 - 11:39

Aktif Gayrimenkul hizmete açıldı

Yozgat’ta sahipliğini şehrin tanınan ve sevilen ismi Muhammet Çelik’in yaptığı Aktif Gayrımenkul düzenlenen açılış töreninin ardından dualarla hizmete açıldı.

Aktif Gayrimenkul hizmete açıldı
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 17:34

Aktif Doğalgaz olarak ilde uzun yıllar hizmet veren Muhammet Çelik sektörde ki bu başarısını emlak sektöründe de sürdürmeyi amaçlıyor.
Medrese Mahallesi Dörtyol Kavşağı Eser Apt. No.7’de, düzenlenen Aktif Gayrımenkul açılış törenine; Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat TSO Başkanı Taylan Alakoç, Yozgat Bakkallar Odası Başkanı Mustafa Akdemir esnaflar, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanı Kazım Arslan, yaptığı açıklamada; bu tür işletmelerin açılmasının Yozgat’a ekonomik ve sosyal anlamda katkısının olacağını belirterek, hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulundu.
Firma sahibi Muhammet Çelik, Yozgat’a yeni ve farklı bir anlayışla Aktif Gayrımenkul olarak hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi. Çelik, “Aktif Doğalgaz olarak ısıtma sektöründe uzun yıllardır hizmet veren şirketimiz, Yirmi yılda edindiği ticari tecrübeyi değerlendirmek ve faaliyet alanını genişletmek için Aktif Gayrimenkul – Emlak sektöründe de hizmet vermeye karar vermiştir. İçinde bulunduğumuz bu ofisimizi yeni hizmet hedeflerimize uygun hale getirmek için günümüzün teknolojik imkanlarını kullanarak yeniledik. Gayrimenkulleri değerinde satmak isteyen veya almak isteyen vatandaşlarımızı ofisimize bekliyoruz. Firmamız ilimize hayırlı uğurlu olsun.”ifadelerini kullandı./Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.