""

Alperenler iftar geleneğini sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 07:01

Alperenler iftar geleneğini sürdürüyor

Yozgat Alperen Ocakları İl Başkanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında İftar programları düzenleniyor.

Alperenler iftar  geleneğini sürdürüyor
Son Güncelleme :

02 Haziran 2018 - 7:00

Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Çıtak, her yıl olduğu gibi bu yılda özellikle evlerde kalan öğrencilere yönelik iftar yemeği düzenlediklerini söyledi.
Başkan Çıtak, “Ramazan ayı, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı manevi bir aydı. Yardımlaşma ve dayanışma örneği bu ayda daha fazla yaşanmaktadır. Bizlerde ramazan ayının maneviyatına uygun şekilde etkinlikler ve programlar düzenleyerek, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Her gün düzenlediğimiz iftar programlarımızı özellikle evlerde kalan öğrencilerimize yönelik veriyoruz. Bu vesile şimdiden Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramızının hayırlara vesile olmasını diliyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.