""

Altan: İnsanın en değerlisi annedir « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 10:50

Altan: İnsanın en değerlisi annedir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Ferhat Altan, annelerin bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini belirterek, “Allah’ın en mukaddes varlığı insan, insanın da en değerlisi annedir.”dedi.

Altan: İnsanın en değerlisi annedir
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2018 - 7:00

MHP İl Başkanı Ferhat Altan Anneler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Allah’ın en mukaddes varlığı insan, insanın da en değerlisi annedir. Cennete giden yolun, aile ve toplum hayatının mihenk taşı da annelerdir. Onlar maddi, manevi yönleri ve üstlendikleri misyonları ile hayatımızın vazgeçilmezleridir. Fedakar, merhamet ve şefkat kahramanı annelerimizin hakkını ödeyemeyiz, senede bir gün anmakla onlara olan vefa borcumuzu da yerine getirmiş sayılmayız. Başta şehit anneleri olmak üzere bütün annelerimizin günü kutlu olsun, milli ve manevi değerlerini evlatlarına öğreten ve vatanına, milletine hayırlı insanlar yetiştiren annelerimizin Allah eksikliğini vermesin.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.