""

Altan: Önceliğimiz Cumhur İttifakının başarıya ulaşmasıdır « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 07:09

Altan: Önceliğimiz Cumhur İttifakının başarıya ulaşmasıdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Ferhat Altan, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde önceliklerinin Cumhur İttifakının başarıya ulaşması ve mecliste MHP’nin daha güçlü bir şekilde temsil edilmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Altan: Önceliğimiz Cumhur  İttifakının başarıya ulaşmasıdır
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2018 - 7:00

MHP İl Başkanı Ferhat Altan yaptığı açıklamada partilerinin kapısının Türk milleteninin şerefli her ferdine sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.
Başkan Altan, “Mahalli İdareler ve Belediye Seçimlerinde Partimizden Belediye Başkan adayı veya meclis üyesi adayı olmayı düşünen herkese sesleniyoruz.Partimizin kapısı Türk Milletinin şerefli her bir ferdine sonuna kadar açıktır. Milliyetçi Ülkücü Hareketi temsil edebilecek Yozgat ve Yozgatlıya hizmet edebilme yeterliliğini kendinde gören, teşkilatlarımızla uyumlu çalışabilecek tüm aday adaylarının partimizi tercih etmesi bizlere onur verecektir. Şimdiden çalışmalarına başlamaları ve hazırlık içinde olmaları da bizleri mutlu etmektedir. Ancak; Belediye seçimlerinde adaylık düşünen herkes iyi bilmelidir ki önümüzde Ülkemiz açısından son derece kritik Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri 24 Haziran da yapılacaktır.”dedi.
Partilerinin önceliğinin Cumhur İttifakının başarıya ulaşması olduğunu vurgulayan Altan, “ Partimizin önceliği de Cumhur İttifakının başarıya ulaşması ve TBMM ‘de MHP’nin daha güçlü temsil edilebilmesini sağlamaktır. Bu sebeple 24 Haziran da yapılacak olan seçimlerde Mahalli İdareler ve Belediye seçimlerinde her hangi bir yere aday olmayı düşünen herkesin birer Milletvekili adayı gibi çalışmaları gerekmektedir.
Aday olmayı düşündükleri İlçe sınırları içerisinde bugünden başlayarak 24 Haziran’a kadar kapı kapı dolaşarak Cumhur İttifakı ve MHP’nin başarısı için Teşkilatları ile koordineli çalışan aday adaylarının ortaya koyacakları performans Belediye seçimlerinde partimizden aday olabilmeleri için en büyük ölçüt olacaktır. Ülkemiz açısından son derece önemli olan bu seçimlerde, tüm imkanlarını kullanmayan, partimizin başarısı için terlemeyen aday adaylarını, teşkilatlarımızın ve ülküdaşlarımızın keskin hafızasının asla unutmayacağının bilinmesini arzu ediyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.