""

Altuntaş’tan ABD ve İsrail’e kınama « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 00:33

Altuntaş’tan ABD ve İsrail’e kınama

Yozgat Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Çelebi Altuntaş, ABD’nin Tel Aviv’deki büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasını ve İsrail’in başkenti olarak tanımasını şiddetle kınadıklarını söyledi.

Altuntaş’tan ABD ve İsrail’e kınama
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2018 - 7:00

Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Altuntaş, yaptığı açıklamada ABD ve İsrail’e tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “ABD’nin Kudüs ü israilin başkenti olarak görmesi ve Filistinli Müslüman kardeşlerimize uyguladığı barbarlık kabul edilemez. Mübarek Ramazan ayına girdiğimiz şu günleri kana bulamak siyonist aklın vazgeçilmezi olmuştur. İşgalci İsrail yine Filistin’de katliam yapıyor. Ulu Hakan Sultan 2.Abdulhamid Hanın yıllar öncesinden bu durumu görerek söylediği ‘’Biz eğer Filistin’den çekilirsek orada kıyamete kadar kan durmayacaktır! Sözünü ilk günkü tazeliğiyle tecrübe ediyoruz.
KUDÜS MÜSLÜMANLARIN NAMUSUDUR
Dünyanın gözü önünde savunmasız Filistin halkına karşı yapılan katliam dünyanın ve Müslümanların yüz karasıdır. Filistin halkının haklı mücadelesi bizim mücadelemizdir. Terörist İsrail devleti karşılığını misliyle ödeyecektir Filistinli kardeşlerimizin bizlere her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır.Kudüs sadece Filistinli kardeşlerimizin değil tüm dünya Müslümanlarının namusudur. ABD, İsrail ve bunlara sessiz kalan Müslüman ülkeleri kınıyoruz. Ellerinde Türk ve Filistin bayrağıyla işgalcilere karşı duran kardeşlerimize selam olsun. Filistinli kardeşlerimizin haklı davasında sonuna kadar yanlarındayız.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.